ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ, ΦΑΚΟΙ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ - ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΕΣ

Η εταιρία ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και διανομέας των οίκων: Underwater Kinetics, Parat, MellertSlt, Luznor, Ameriglo και Torro και με την άριστη ποιότητα των προϊόντων τους, την εξειδικευμένη κατασκευή τους και το ωραίο design τους πρωταγωνιστεί :
Στην ναυτιλιακή ζώνη.
Στις υποβρύχιες καταδύσεις και εργασίες.
Στην ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία.
Στον εργασιακό τομέα.
Στον ερασιτεχνικό τομέα.
Τιμή
Περιγραφή
Η επιχείρηση ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ δημιουργήθηκε το 1980 και εδρεύει στο κέντρο του Πειραιά.
Στηριγμένη στην αξιοπιστία, στην υπευθυνότητα και τις άριστες τεχνικές γνώσεις του ιδρυτού της Αλέξανδρου Ντουντουλάκη και του σωστά εκπαιδευμένου προσωπικού της, κατάφερε να διακριθεί και να πρωτοπορεί στον ναυτιλιακό και επαγγελματικό χώρο. Σήμερα μετά από 32 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, αποτελεί την μεγαλύτερη πηγή εύρεσης εξειδικευμένων φακών και μπαταριών υψηλής ποιότητας.
           
Η εταιρία ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και διανομέας των οίκων:  Underwater Kinetics, Parat, MellertSlt, Luznor, Ameriglo και Torro και με την άριστη ποιότητα των προϊόντων τους, την εξειδικευμένη κατασκευή τους και το ωραίο design τους πρωταγωνιστεί :
 
1. Στην ναυτιλιακή ζώνη.
2. Στις υποβρύχιες καταδύσεις και εργασίες.
3. Στην ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία.
4. Στον εργασιακό τομέα.
5. Στον ερασιτεχνικό τομέα.
 
Με :
I. Τους επώνυμους υποβρύχιους και αντιεκρηκτικούς (εγκεκριμένους από την ΑΤΕΧ με τα τελευταία ευρωπαϊκά standards) φακούς της Underwater Kinetics, ΗΠΑ, Luznor, Ισπανία,και με τα εξειδικευμένα ανταλλακτικά και αξεσουάρ τους
II. Με τις υποβρύχιες βαλίτσες της Underwater Kinetics, ΗΠΑ, που με την μελετημένη άριστη ποιότητα και επένδυση (foam) κατασκευάζονται μόνον για την πλέον ασφαλή μεταφορά ευπαθών προϊόντων, τιμαλφών, όπλων, χημικών και οτιδήποτε χρειάζεται ασφαλή μεταφορά ή τοποθέτηση
III. Με τους ναυτιλιακούς φακούς Torro, Γαλλίας, εγκεκριμένους από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων (Υ.Ε.Ν.)
IV. Με τις εξαιρετικής ποιότητας εργαλειοθήκες PARAT, Γερμανίας, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία
V. Με τους ειδικούς φακούς MellertSlt, Γερμανίας, για οποιαδήποτε χρήση
VI. Με την κατασκευή συστοιχιών επαναφορτιζόμενων μπαταριων Ni-Cd/Ni-MH για κάθε εφαρμογή
 
Στόχος της εταιρίας ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ανεξάρτητου κόστους είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, με προϊόντα με τις καλύτερες προδιαγραφές.
 
Επικοινωνία: 

Ηρώων Πολυτεχνείου 59,  Πειραιάς  18535  
  
Τηλ.: 210 411 90 76  
Fax : 210 422 34 12  
                

  http://www.ntountoulakis.gr/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com