ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ ecology now, Εισαγωγές & εμπορία αναλώσιμων προϊόντων καθαρισμού

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής & εμπορίας εγγυημένων καθαριστικών, απολυμαντικών, χαρτικών, εξοπλισμών, εργαλείων καθαρισμού, καθώς και ειδών προστασίας εργαζομένων.
Τιμή
Περιγραφή
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής & εμπορίας εγγυημένων καθαριστικών, απολυμαντικών, χαρτικών, εξοπλισμών, εργαλείων καθαρισμού, καθώς και ειδών προστασίας εργαζομένων.
Η έδρα μας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Γενοκτονίας 19ης Μαϊου 1.
 
Στόχος μας εδώ και 20 χρόνια, είναι η προμήθεια εγγυημένων προϊόντων και η παροχή άψογης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, σε συνδυασμό πάντα με το καλύτερο δυνατό κόστος.
 
Πρωταρχικό μας μέλημα, εκτός από τα παραπάνω, είναι ο εντοπισμός των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε πελάτη μας, οι προτάσεις μας με βάση τις ανάγκες του, καθώς και η άμεση εύρεση λύσεων, σε θέματα καθαριότητας & απολύμανσης που τον απασχολούν.
 
Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται: συνεργεία καθαρισμού, αλυσίδες καταστημάτων μαζικής εστίασης, παρασκευαστήρια τροφίμων, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, τράπεζες, σχολεία, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα καθώς και ιδιώτες.
 
Ο βασικός μας συνεργάτης, η εταιρεία DR. SCHNELL, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής καθαριστικών & απολυμαντικών προιόντων με έδρα το Μόναχο & με μεγάλη παράδοση στο χώρο. Τα προιόντα της είναι υψηλών προδιαγραφών, με άριστα αποτελέσματα καθαριότητας & φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι πολύ οικονομικά, δεδομένου πως με λίγη ποσότητα επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι πιστοποιημένη με ISO 14001, ISO 9001, EMAS & AISE. Όλα τα προιόντα διαθέτουν φύλλα δεδομένων ασφαλείας.
 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
 - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
 - ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ
 - ΧΑΡΤΙΚΑ
 - ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ
 - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
 - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
 - ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση:
Γενοκτονίας 19ης Μαϊου 1
Τ.Κ. 542 50
Θεσσαλονίκη
 
Τηλ. 2310-909.707
 
 

  http://www.hadzipandelis.gr/

 
 
 
 
 
 
 

Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com