ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & RESPONSIVE SITES

Εφαρμογές για Online Παραγγελίες
Responsive web - design
Τιμή
Περιγραφή
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & RESPONSIVE SITES
 
Η εταιρεία NaftilosWeb σας παρουσιάζει, τις νέες εφαρμογές ειδικά για online παραγγελίες καθώς και την νέα τεχνική στη κατασκευή ιστοσελίδων με τα responsive sites. 
 
Εφαρμογές για Online Παραγγελίες: 
Οι εφαρμογές αυτές απευθύνονται κυρίως στον χώρο της εστίασης, του delivery, των ανθοπωλείων, στο real estate αλλά και σε όποια επιχείρηση δέχεται παραγγελίες ή παρουσιάζει τα προϊόντα και της υπηρεσίες της μέσω internet.
 
Αυτές οι mobile - ready εφαρμογές είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ για κάθε επιχείρηση και όχι μέσω γενικών ιντερνετικών καταλόγων χωρίς φυσικά να απορρίπτει την συμμετοχή της επιχείρησης και σε αυτούς. 
 
Η κάθε επιχείρηση αποκτά την εταιρική, αποκλειστική, δική της έξυπνη εφαρμογή που λειτουργεί ΑΜΕΣΑ σε ΟΛΕΣ τις συσκευές laptop και Smartphones ενώ ταυτόχρονα δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να κάνει εύκολα online παραγγελία.

 
Περισσότερα...  

 
Responsive web - design: 
Είναι νέος όρος στη κατασκευή ιστοσελίδων και σημαίνει την τεχνική σύμφωνα με την οποία κατασκευάζονται σύγχρονες ιστοσελίδες που έχουν την δυνατότητα να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές συσκευές και οθόνες που χρησιμοποιεί ο χρήστης.

Οι responsive (ανταποκρινόμενες) ιστοσελίδες αναγνωρίζουν το μέγεθος της οθόνης στην οποία λειτουργούν και προσαρμόζονται κατάλληλα, αλλάζοντας τη δομή, την εμφάνιση, τις εικόνες, τις στήλες, το μέγεθος της γραμματοσειράς, τα εικονίδια, και ενδεχομένως το περιεχόμενο της ιστοσελίδας...


Περισσότερα για τα Responsive website http://www.online-paraggelies.gr/Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com