Βρείτε σύγχρονες και δυναμικές επιχειρήσεις...

Καλώς ήρθατε στον ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό.

Εδώ θα βρείτε επιλεγμένες και σύγχρονες επιχειρήσεις που καλύπτουν ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, εύχρηστα παρουσιασμένες ανά κατηγορίες, όπως π.χ Αυτοκίνητα - service αυτοκινήτων, κλπ.
Μπορείτε να δείτε τις επιχειρήσεις με οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή όπως pc, laptop, tablet, smartphone...

Περισσότερα

Εμπορικές Επιχειρήσεις - Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά σε...

Εμπόριο, επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, βιοτεχνίες κατασκευής και μεταποίησης, βιομηχανίες και αντιπροσωπείες.

Περισσότερα...

Τεχνολογία και Διαδίκτυο...

Οτι αφορά...

Τους υπολογιστές, το service υπολογιστών και laptops, την κατασκευή ιστοσελίδων, και την σύχρονη παρουσίαση σε tablets και smartphones. Την διαδικτυακή τηλεόραση, τα social media, και τις σύγχρονες εφαρμογές όπως qrcodes...

Δείτε περισσότερα...

Θάλασσα - Σκάφος...

Οτι αφορά...

Τη ναυτιλία, το σκάφος, και τον θαλάσσιο τουρισμό...

Περισσότερα...

Τέχνες και Πολιτισμός...

Οτι αφορά...

Την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.

Δείτε περισσότερα...

Ταξίδια - Τουρισμός

Οτι αφορά...

Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, γραφεία ταξιδίων, εκδρομές.

Δείτε περισσότερα...

 

Καλώς ήρθατε

Ο πανελλαδικός ηλεκτρονικός οδηγός επαγγελματιών Epaggelmaties.gr έχει ως σκοπό να παρουσιάσει σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό δικτυακό τόπο πλήθος επιλεγμένων εταιρειών και επιχειρήσεων με σκοπό ο καταναλωτής, να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που αναζητά.
 
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
 

 Η καταχώρησή σας στον ηλεκτρονικό οδηγό γίνεται με αποστολή μέσω e-mail, στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  των στοιχείων της εταιρείας σας ( επωνυμία διεύθυνση, τηλέφωνα, φωτογραφίας, κλπ, καθώς και το συνοδευτικό κείμενο που θέλετε να παρουσιάζεται).
Μπορείτε επίσης να αποστείλετε τα στοιχεία σας με courrier η μέσω ταχυδρομείου στην έδρα μας: Αγχιάλου 222-224, Πειραιάς ΤΚ 18546.
Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας επισκεφθεί συνεργάτης μας για να του παραδώσετε το υλικό, η να τραβήξει φωτογραφίες απο τον χώρο σας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες στο  210-4626502 .

 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
- Με αντικαταβολή. Κατόπιν επικοινωνίας, courrier  έρχεται στην έδρα σας και πληρώνετε το αντίστοιχο ποσό.
- Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
- Με πληρωμή στην έδρα μας.
- Με πληρωμή στο συνεργάτη μας που θα σας επισκεφθεί.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ
 

Η καταχώρηση τύπου Epaggelmaties - BASIC plan είναι με άπαξ ετήσια πληρωμή 90€. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ με ΚΟΣΤΟΣ έκπληξη. Ρωτήστε μας.
Σύμφωνα με αυτήν η εγγραφή σας στον Επαγγελματικό Οδηγό θα περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας ή της επιχείρησής σας (επωνυμία, επιτήδευμα ή δραστηριότητα, πρόσωπο επικοινωνίας, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, email, URL) καθώς και μια σύντομη διαφημιστική περιγραφή της δραστηριότητας σας ή των προϊόντων σας (80 λέξεις) και μία φωτογραφία.
Η καταχώρηση μπορεί να γίνει μέχρι και σε δύο διαφορετικές επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Η καταχώρηση τύπου Epaggelmaties - ADVANCED plan είναι με άπαξ ετήσια πληρωμή 200€.
Σύμφωνα με αυτήν η εγγραφή σας στον Επαγγελματικό Οδηγό θα περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας ή της επιχείρησής σας (επωνυμία, επιτήδευμα ή δραστηριότητα, πρόσωπο επικοινωνίας, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, email, URL) και θα έχετε την δυνατότητα δημιουργίας μια αναλυτικής μονοσέλιδης περιγραφής ( μέχρι 200 λέξεις ) και επτά (7) φωτογραφίες καθώς και διαφημιστικό banner που θα εμφανίζεται εκ περιτροπής και για διάστημα 12 μηνών στην κεντρική σελίδα.

 

Η καταχώρηση τύπου Epaggelmaties - GOLD plan είναι με ετήσια πληρωμή 350€ .
Σύμφωνα με αυτήν, η εγγραφή σας στον Επαγγελματικό Οδηγό διαθέτει όλα όσα περιλαμβάνονται στο epaggelmaties-ADVANCE plan, την καταχώρηση μέχρι και σε πέντε επαγγελματικές κατηγορίες και επιπλέον την δημιουργία μόνιμου διαφημιστικού banner στην κεντρική σελίδα που θα υφίσταται συνεχώς on line για διάστημα 12 μηνών.
Επιπρόσθετα θα διαθέτετε μόνιμη παρουσία ενός έτους στην αριστερή ή κεντρική στήλη του Επαγγελματικού οδηγού και συγκεκριμένα στις θέσεις "επιλεγμένες εταιρείες", "προτεινόμενες εταιρείες" ή "πρόσφατες καταχωρήσεις" όπου σας παρέχεται ακόμα καλύτερη προβολή στον επαγγελματικό οδηγό καθώς και καλύτερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com