Βρείτε σύγχρονες και δυναμικές επιχειρήσεις...

Καλώς ήρθατε στον ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό.

Εδώ θα βρείτε επιλεγμένες και σύγχρονες επιχειρήσεις που καλύπτουν ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, εύχρηστα παρουσιασμένες ανά κατηγορίες, όπως π.χ Αυτοκίνητα - service αυτοκινήτων, κλπ.
Μπορείτε να δείτε τις επιχειρήσεις με οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή όπως pc, laptop, tablet, smartphone...

Περισσότερα

Εμπορικές Επιχειρήσεις - Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες

Εδώ θα βρείτε ότι αφορά σε...

Εμπόριο, επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, βιοτεχνίες κατασκευής και μεταποίησης, βιομηχανίες και αντιπροσωπείες.

Περισσότερα...

Τεχνολογία και Διαδίκτυο...

Οτι αφορά...

Τους υπολογιστές, το service υπολογιστών και laptops, την κατασκευή ιστοσελίδων, και την σύχρονη παρουσίαση σε tablets και smartphones. Την διαδικτυακή τηλεόραση, τα social media, και τις σύγχρονες εφαρμογές όπως qrcodes...

Δείτε περισσότερα...

Θάλασσα - Σκάφος...

Οτι αφορά...

Τη ναυτιλία, το σκάφος, και τον θαλάσσιο τουρισμό...

Περισσότερα...

Τέχνες και Πολιτισμός...

Οτι αφορά...

Την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.

Δείτε περισσότερα...

Ταξίδια - Τουρισμός

Οτι αφορά...

Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, γραφεία ταξιδίων, εκδρομές.

Δείτε περισσότερα...

 

Καλώς ήρθατε

Ο πανελλαδικός ηλεκτρονικός οδηγός επαγγελματιών Epaggelmaties.gr έχει ως σκοπό να παρουσιάσει σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό δικτυακό τόπο πλήθος επιλεγμένων εταιρειών και επιχειρήσεων με σκοπό ο καταναλωτής, να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που αναζητά.
Ο ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός  Epaggelmaties.gr παρουσιάζει με έναν σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο, πλήθος δυναμικών εταιρειών και επιχειρήσεων.
Σημαντικό στοιχείο του ιστότοπου είναι οτι  μπορούν να καταχωρηθούν και να διαφημιστούν επαγγελματίες και επιχειρήσεις  ακόμα και χωρίς να διαθέτουν άλλη δικτυακή παρουσία.

Ο ηλεκτρονικός οδηγός υποστηρίζεται από τη Naftilos Technology stores, εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Η πείρα και η τεχνογνωσία του προσωπικού της Naftilos διασφαλίζει την υλοποίηση συστημάτων πληροφορικής και εφαρμογών Internet με τον πιο αποδοτικό τρόπο, σχεδιασμένων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προσαρμοσμένων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, σε όποιον χώρο και αν δραστηριοποιείστε (οικιακή χρήση, λιανικό ή χονδρικό εμπόριο, κατασκευές, μεταποιήσεις, παροχή υπηρεσιών κ.α.).
 

Μην ξεχνάτε επίσης οτι η καταχώρηση στον Επαγγελματικό Οδηγό σας παρέχει ως επιπρόσθετο όφελος τις καλύτερες θέσεις εμφάνισης μέσω των μηχανών αναζήτησης.
Η διαρκής ενημέρωση και αναβάθμιση των τεχνολογικών μέσων της Naftilos, η επάρκεια του προσωπικού και η τεχνογνωσία μας,παρέχουν τις εγγυήσεις  για την αξιοποίηση στο μέγιστο του διαδικτύου ως μέσο αύξησης της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

 
Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com