Camera24, κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης για το σπίτι και την επιχείρηση

Εδώ μπορείτε να βρείτε λύσεις για κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης για το σπίτι, για την επιχείρηση, για το εξοχικό σας, για όλους τους χώρους και τις απαιτήσεις.
Στην σημερινή εποχή ο πολίτης, ο οικογενειάρχης, ο επιχειρηματίας πρέπει να προστατεύσει την οικία του, τον χώρο του, το γραφείο του, την επιχείρησή του από τους κινδύνους που τον περιτριγυρίζουν λόγω της μεγάλης αύξησης της εγκληματικότητας.
Array
Description
Camera24.
Εδώ μπορείτε να βρείτε λύσεις για κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης για το σπίτι, για την επιχείρηση, για το εξοχικό σας, για όλους τους χώρους και τις απαιτήσεις.
Στην σημερινή εποχή ο πολίτης, ο οικογενειάρχης, ο επιχειρηματίας πρέπει να προστατεύσει την οικία του, τον χώρο του, το γραφείο του, την επιχείρησή του από τους κινδύνους που τον περιτριγυρίζουν λόγω της μεγάλης αύξησης της εγκληματικότητας.
 
Οι χώροι που διαθέτουν σύστημα συναγερμού και σύστημα παρακολούθησης με κάμερες ασφαλείας (είτε αναλογικές, είτε ip cameras) λειτουργούν καλύτερα αποτρεπτικά ενάντια σε επίδοξους εγκληματίες.
 
Επιπλέον οι δικτυακές κάμερες παρακολούθησης και ασφαλείας μας επιτρέπουν να ελέγχουμε τον χώρο μας είτε είμαστε μέσα είτε είμαστε σε οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο.
 
Στην εταιρεία μας θα βρείτε λύσεις για συστήματα ασφαλείας που ξεκινάνε από πολύ χαμηλά ποσά και ανεβαίνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Θα βρείτε τα πάντα σχετικά με κάμερες ασφαλείας ip, ασύρματες, ενσύρματες, συνδεμένες στο δίκτυο, κάμερες ασφαλείας συνδεδεμένες στο internet κλπ.
 
Καλύπτουμε τις ανάγκες του απλού πολίτη που θέλει με μια δικτυακή κάμερα ασφαλείας να βλέπει απλά τι γίνεται στον χώρο του, η του εμπόρου που θέλει να ελέγχει και να καταγράφει τις κινήσεις στο κατάστημά του με ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας που θα είναι συνδεδεμένο με το σπίτι του, μέχρι και σύνθετες λύσεις security και παρακολούθησης που αφορούν τον επιχειρηματία που έχει αυξημένες ανάγκες ελέγχου των κτηριακών του εγκαταστάσεων.
 
Η www.camera24.gr είναι το άκρως εξειδικευμένο τμήμα της Naftilos Technology Stores με παρουσία στον χώρο της τεχνολογίας πάνω απο 12 χρόνια.
 
Καλέστε μας στο 210 4626502, και εντελώς δωρεάν τεχνικός μας θα έρθει να δεί το χώρο σας και να σας παραδώσει μια προσφορά στα πλαίσια του κόστους που επιθυμείτε να διαθέσετε.
 
Υπάρχουν πολλές λύσεις σχετικές με τις δικτυακές κάμερες ασφαλείας και μπορούμε να κρίνουμε και να προτείνουμε αυτές που σας καλύπτουν.
 
Η www.camera24.gr είναι το εξειδικευμένο τμήμα της Naftilos Technology Stores ( www.naftilos.com ) που βρίσκεται στον Πειραιά - Αγχιάλου 222-224   τηλ: 210 4626502.
 
Η Naftilos Computers δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Η πείρα και η τεχνογνωσία του προσωπικού της Naftilos Computers διασφαλίζει την υλοποίηση συστημάτων πληροφορικής, συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης και εφαρμογών Internet με τον πιο αποδοτικό τρόπο, σχεδιασμένων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προσαρμοσμένων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, σε όποιον χώρο και αν δραστηριοποιείστε (οικιακή χρήση, λιανικό ή χονδρικό εμπόριο, κατασκευές, μεταποιήσεις, παροχή υπηρεσιών κ.α.).
Το Ελληνικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το Ι.Κ.Α. καθώς και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις (Veterin SA, Radio Gold, κ.α.), μας έχουν εμπιστευθεί έως σήμερα.  
 
Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. 
 
Για τη Naftilos Computers η συνεργασία με το πελατολόγιό της είναι διαρκής,  με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναπροσαρμοζόμενες υπηρεσίες σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης.
 
Οι εταιρικοί δικτυακοί τόποι της Naftilos Computers βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Διαδικτύου:
 http://www.naftilos.com - Ηλεκτρονικό Καταστήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.
 http://www.epaggelmaties.gr/ - Ηλεκτρονικός Οδηγός επαγελματιών και επιχειρήσεων.
 http://www.naftilosweb.gr/ - Τμήμα Web Services της Naftilos που παρέχει δυνατότητες σχεδιασμού, κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων.
 http://www.laptop24.gr - το εξειδικευμένο τμήμα με αποκλειστικό service laptop.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
 
Μπορείτε να μας βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό ΑΓΧΙΑΛΟΥ 222-224 στην περιοχή Ταμπουρίων στον Πειραιά. Βρίσκεται στα σύνορα Κερατσινίου και Πειραιά.
 
Μπορείτε επίσης να μας τηλεφωνήσετε σε ώρες καταστημάτων στο τηλέφωνο 210-4626502
 
ή ακόμα και να μας στείλετε email στο info@naftilos.com
 
 
 

       http://www.camera24.gr/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com