Naftilos Technology Stores, ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του Naftilos Technology Stores, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες προϊόντα πληροφορικής σε πολύ χαμηλές τιμές και με εξασφαλισμένη διαθεσιμότητα. Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (αντικαταβολή, κατάθεση στην τράπεζα).
Array
Description
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του Naftilos Technology Stores, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες προϊόντα πληροφορικής σε πολύ χαμηλές τιμές και με εξασφαλισμένη διαθεσιμότητα. Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (αντικαταβολή, κατάθεση στην τράπεζα).
 
Σας υπενθυμίζουμε πως ο ηλεκτρονικός οδηγός για επαγγελματίες και επιχειρήσεις 
http://www.epaggelmaties.gr/, τον οποίο διατηρούμε μοναδικά επί δεκαετία, προσφέροντας ενημέρωση και προβολή επαγγελματικών δραστηριοτήτων, έχει ανανεωθεί και αυτός πρόσφατα, με σκοπό να αναβαθμίσει την ηλεκτρονική παρουσία σας στο διαδίκτυο και να προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
 
Επίσης κοντά σας βρίσκεται πάντα ανανεωμένος και ο δικτυακός μας τόπος http://www.naftilosweb.gr/ για να σας προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες προβολής και παρουσίας στο διαδίκτυο με την δυνατότητα, σχεδιασμού, κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων.
 
Η Naftilos Computers δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Η πείρα και η τεχνογνωσία του προσωπικού της Naftilos Computers διασφαλίζει την υλοποίηση συστημάτων πληροφορικής και εφαρμογών Internet με τον πιο αποδοτικό τρόπο, σχεδιασμένων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προσαρμοσμένων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, σε όποιον χώρο και αν δραστηριοποιείστε (οικιακή χρήση, λιανικό ή χονδρικό εμπόριο, κατασκευές, μεταποιήσεις, παροχή υπηρεσιών κ.α.).
 
Το Ελληνικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το Ι.Κ.Α. καθώς και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις (Veterin SA, Radio Gold, κ.α.), μας έχουν εμπιστευθεί έως σήμερα είτε για τη μηχανοργάνωση και τεχνική υποστήριξη των υπολογιστικών συστημάτων τους, είτε για την παρουσίασή τους στο Internet. 
Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι σας επισκέπτονται με ολοκληρωμένες προτάσεις για την αγορά προσωπικού υπολογιστή, την μηχανογράφηση της επιχείρησή σας ή την προβολή σας στο Internet.
 
Είτε είστε ιδιώτες είτε επαγγελματίες σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε το προϊόν που θέλετε με ευκολίες πληρωμής.
 
Σας ενημερώνουμε πλήρως για τα τρέχοντα προγράμματα επιδοτήσεων και αναλαμβάνουμε με προσαρμοσμένα πακέτα προσφορών την ένταξη της επιχείρησής σας σε αυτά.
 
Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
 
Για την προμήθεια των εμπορευμάτων μας συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, ώστε να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και απόδοση των προγραμμάτων μας.
 
Για τη Naftilos Computers η συνεργασία με το πελατολόγιό της είναι διαρκής,  με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναπροσαρμοζόμενες υπηρεσίες σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης.
 
Οι εταιρικοί δικτυακοί τόποι της Naftilos Computers βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Διαδικτύου:
 http://www.naftilos.com - Ηλεκτρονικό Καταστήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.
 http://www.epaggelmaties.gr/ - Ηλεκτρονικός Οδηγός επαγελματιών και επιχειρήσεων.
 http://www.naftilosweb.gr/ - Τμήμα Web Services της Naftilos που παρέχει δυνατότητες σχεδιασμού, κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων.
 
Η διαρκής ενημέρωση και αναβάθμιση των τεχνολογικών μέσων της Naftilos Computers, καθιστά δυνατή την υλοποίηση πρωτοποριακών εφαρμογών μέγιστης απόδοσης. Σε συνδυασμό με την άρτια εικαστική επιμέλεια, την κατάλληλη οργάνωση των περιεχομένων και την αποδοτική διαφήμιση, επιτυγχάνεται στο μέγιστο η αξιοποίηση του Διαδικτύου ως μέσου ενδυνάμωσης κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
 
NAFTILOS Technology Stores.
Εμπόριο Η/Υ - Κατασκευή Ιστοσελίδων.
Αγχιάλου 222-224, Πειραιάς.
Τηλ.: 210 4626502
 
E-mail: info@naftilos.com
 
Μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά σε ώρες καταστημάτων.
 

    http://www.naftilos.com  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com