ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

Παραδόσεις μαθημάτων Γαλλικών, διδασκαλία και οργάνωση της Γαλλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σχολικά, πανεπιστημιακά καθώς και μεταπτυχιακά.
Array
Description
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
 Η Γιαννοπούλου Λεμονιά γεννήθηκε το Νοέμβρη του 64 στην Αθήνα Αττικής.Το 1982 μετά τις βασικές σπουδές στην ελληνική εκπαίδευση και στη γαλλική γλώσσα πηγαίνει στο Στρασβούργο, όπου και γίνεται δεκτή μετά από εισαγωγικές εξετάσεις στο πρότυπο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (STASBOURG 2) στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας. 
 Αφού ειδικεύτηκε στη διδασκαλία Γλωσσολογίας - Φωνολογίας της Γαλλικής Γλώσσας σε ξένους σπουδαστές, επιστρέφει στην Ελλάδα το Δεκέμβρη του 89. Μετά από εξετάσεις στο τμήμα Διερμηνείας και Μετάφρασης γίνεται δεκτή στο διετές μεταπτυχιακό του Γαλλικού Ινστιτούτου.
  Από το 1991 ασχολείται με τη παράδοση Γαλλικών μαθημάτων καθώς και με την διδασκαλία και την οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όλα τα επίπεδα, σχολικά, πανεπιστημιακά καθώς και μεταπτυχιακά.

EΚΜΑΘΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
 Εύκολα, γρήγορα, στο δικό σας χώρο και με τον προσωπικό σας ρυθμό εκμάθησης.
 
ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
 Στο επίπεδο γλωσσομάθειάς σας και στις ατομικές σας ανάγκες.
 
ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ
 Στο να δίνεται έμφαση στον προφορικό λόγο με στόχο οι μαθητές να εξασκηθούν ώστε να συζητούν με άνεση και με το σωστότερο δυνατό τρόπο, όσον αφορά τη γραμματική και το συντακτικό.
 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ
 Στη διεξαγωγή καταλλήλων tests που να επιβραβεύουν τη θετική και προοδευτική εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας.
 
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
 Σας παρέχεται η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα, με πολύ οικονομικά δίδακτρα.
 
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
 Στη προετοιμασία και παρουσίαση του προς διδασκαλία περιεχομένου, την εξάσκηση των μαθητών, την αξιολόγηση του μαθήματος και τη δυνατότητα επέκτασης αυτών που έμαθαν και σε άλλα πεδία γνώσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
 
Γιαννοπούλου Λεμονιά
Κιν. τηλ. : 6945-872312
 
Μπορείτε επίσης να στείλετε mail στο:  [email protected] 

 http://www.gallika-giannopoulou.gr


Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com