ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ψύξη & κλιματισμός πλοίων και βιομηχανικών μονάδων

Η εταιρία ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ιδρύθηκε το 1975 και αντικείμενό της είναι η ψύξη και ο κλιματισμός, πλοίων και βιομηχανικών μονάδων. Η εταιρία δύναται να καλύψει κάθε ανάγκη του πελάτη, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, οποτεδήποτε κι αν χρειαστεί.
Array
Description
Η εταιρία ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ιδρύθηκε το 1975 και αντικείμενό της είναι η ψύξη και ο κλιματισμός, πλοίων και βιομηχανικών μονάδων. Η εταιρία δύναται να καλύψει κάθε ανάγκη του πελάτη, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, οποτεδήποτε κι αν χρειαστεί.
Στόχος μας ήταν ανέκαθεν, η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας.
Η πολυετής πείρα μας και η βαθειά γνώση του αντικειμένου, μας έχει δημιουργήσει την βεβαιότητα ότι όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, μπορούμε να το λύσουμε για εσάς.
Στις εργασίες μας, συνδιάζουμε τη σύγχρονη τεχνολογία αιχμής και τα άριστα υλικά, με το μεράκι των παραδοσιακών τεχνικών.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα επισκευασμένων συμπιεστών εταιριών όπως Daikin, Sabroe, Carrier, York, Trane κ.α. καθώς και γνήσια ανταλλακτικά αυτών.
Τα τελευταία χρόνια, διαθέτουμε σε stock, πλήρη σειρά με γνήσια ανταλλακτικά για συμπιεστές Daikin σειράς C58, C55 και C75.
 
Επικοινωνία:
 
ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 
ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΟΓΑΝΗ 96 ΚΑΙ ΧΟΡΜΟΒΙΤΟΥ
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: 18546
 
ΠΟΛΗ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 210-4620060
 
ΦΑΞ : +30 210-4612147
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: iatrosi@otenet.gr
 
 

    http://www.thermopsiktiki.gr/

                                                          
 
 
 
 
 
 
 
 

Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com