Στολές Κατάδυσης Ελληνικής Βιοτεχνίας Pescasub

Η PESCA SUB είναι μία αμιγώς ελληνική βιοτεχνία κατασκευής στολών για θαλάσσια σπόρ από Neoprene που λειτουργεί από το 1995.
Array
Description Η PESCA SUB είναι μία αμιγώς ελληνική βιοτεχνία κατασκευής στολών για θαλάσσια σπόρ από Neoprene που λειτουργεί από το 1995.

Βάζοντας  αυστηρή προτεραιότητα στην ποιότητα των υλικών, στην σωστή χρήση τους και την ιδανική εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο, καλύπτει το κενό της αγοράς που δημιουργήθηκε από την βιομηχανοποιημένη μαζική παραγωγή στoλών.
Γνωρίζοντας τις διαφορετικές ανάγκες κάθε στολής ανάλογα με την δραστηριότητα  που θα χρησιμοποιηθεί (ψαροτούφεκο, ελεύθερη κατάδυση, αυτόνομη κατάδυση, watersports κ.α.) επιλέγουμε το σωστό υλικό από τους αντίστοιχα εξειδικευμένους Oίκους Kατασκευής φύλλων Νeoprene.

Η εμπειρία μας, έχει δείξει την μεγάλη σημασία στην σωστή επιλογή της κόλλας και την σωστή εφαρμογή της, έτσι λοιπόν εγκαταστήσαμε στην βιοτεχνία μας σύστημα κλιματισμού τέτοιο που να μας παρέχει την απαιτούμενη θερμοκρασία και υγρασία ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Διαθέτουμε  όλη την απαραίτητη σειρά των  εξειδικευμένων μηχανών εξοπλισμού (μηχανές ραφής, συστήματα κοπής, θερμικές πρέσσες, πρέσσες τοποθέτησης μπουντουζιών κ.α.). και χρησιμοποιούμε κλωστές, ρέλια και θερμοκολλητικά κατάλληλα επιλεγμένα και ειδικής παραγγελίας που εισάγουμε, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Κατασκευάζουμε  τις στολές μας έχοντας την  τεχνογνωσία που απαιτείται αλλά  επίσης με την υπομονή και το μεράκι που χρειάζεται, για να καταφέρει να περάσει τον τελικό ποιοτικό έλεγχο που εφαρμόζουμε, με αποτέλεσμα να καλύπτονται με πραγματική εγγύηση και βέβαια δυνατότητα επισκευής σε ότι χρειαστεί.

Έχουμε  μια πλήρη σειρά σχέδια, υλικά  και μεγέθη αλλά κυρίως την δυνατότητα να φτιάξουμε και στολές ‘’επί μέτρω’’ καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ή ανάγκη υπάρχει.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας, πάντα πρόθυμοι να σας ακούσουμε και να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε, αφοσιωμένοι σε αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε.

Η εταιρεία μας προωθεί τα προϊόντα της μέσω διαδικτύου σε όλον τον κόσμο.


Επισκευή και Συντήρηση.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΣΤΟΛΩΝ
H Pesca sub παρέχει service σε στολές neopren όλων των θαλάσσιων σπόρ (στολές ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης, wind-serf, kayak, rafting, water-ski, κ.α.) σε πάχη από 2,0 mm μέχρι 8,0 mm και σε υλικά διπλόφοδρα, φόδρα/ξυρισμένα, λεία/φόδρα και λεία/ξυρισμένα.
Αντικαταστάσεις aqua stops, φθορές από χρήση ή ζημιές. Αντικαταστάσεις και τοποθετήσεις φερμουάρ. Μεταποιήσεις σε μεγέθη (φαρδέματα, στενέματα). Τοποθετήσεις ενισχύσεων (αγκώνες, γόνατα, επιστήθια κλπ).

Προϋποθέσεις για την παραλαβή των στολών προς επισκευή είναι:

1.- Να είναι πλυμένες με απορρυπαντικό, απαλλαγμένες από αλάτια, οσμές και άμμο καθώς επίσης και να έχουν στεγνώσει.

2.- Να μην έχουν έρθει σε επαφή με λιπαντική ουσία μη υδατοδιαλυτή επειδή έτσι γίνεται αδύνατη η χρήση κόλλας.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν παραλαμβάνονται.

 
ΣΕΡΒΙΣ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ
Αναλαμβάνουμε την επισκευή αεροβόλων όπλων των εταιρειών MARES και CRESSI. Αξιολογούμε το, προς επισκευή, όπλο και πριν προχωρήσουμε στις απαραίτητες εργασίες ενημερώνουμε για το κόστος επισκευής. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά. Παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και καταχωρούμε στην βάση δεδομένων μας το όπλο σας, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και τις εργασίες που έγιναν.

 
ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και την επισκευή ρυθμιστών αναπνοής των εταιρειών AQUALUNG, APEKS, MARES, CRESSI, ρυθμιστών πλευστότητας καθώς και οπτικό και υδροστατικό έλεγχο φιαλών.

 
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ - ΡΟΛΟΓΙΑ
Συντήρηση και  επισκευή υπολογιστών κατάδυσης  και ρολογιών.


Κατάστημα Λιανικής.

Στην ίδια διεύθυνση από το 1987 λειτουργεί κατάστημα λιανικής με την επωνυμία Coralline Club στο οποίο διατίθενται προϊόντα των εταιρειών CRESSI, SEAC, KM DIVE, PATHOS, MARES, Bleu Tec, SPECTRUM PRO, SUUNTO , Majestic, Technisub, SIGALSUB, κ.α.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Pesca Sub

Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 340 & Κύπρου 76
Νίκαια, Αθήνα 18453

Για αποστολή γραμμάτων και δεμάτων προς την εταιρία μας, Post restand Πολίτης Βασίλειος
κεντρικό ταχυδρομείο Νίκαιας , Πέτρου Ράλλη 349 Τκ 18401

Τηλέφωνα: 210-4935722, 210-4935734

Fax:      210-4935734

Κινητό:   694-7846991

e-mail:    [email protected]

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Χειμερινό Ωράριο από 1η Οκτωβρίου έως 31η Μαΐου.

Δευτέρα:    κλειστά
Τετάρτη – Σάββατο:    09:30 - 14:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:30 - 14:30 και 17:30 – 20:30

Καλοκαιρινό Ωράριο από 1η Ιουνίου έως 30η Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα -Τετάρτη – Σάββατο: 09:30 - 14:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:30 - 14:30 και 17:30 – 20:30

Λεωφορεία που εξυπηρετούν το σημείο που βρίσκεται το κατάστημα :

από Αθήνα: Β18 “ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΡΑΜΑ μέσω Π. Ράλλη” Στάση Στερλίνα.
από Αθήνα: Τρόλλευ 21 "ΝΙΚΑΙΑ - Π.ΡΑΛΛΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ" Στάση Στροφή ( δεύτερη στάση μετά το Περιβολάκι).
από Πειραιά: 814 “ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ – ΣΧΙΣΤΟ” Στάση Στερλίνα.


http://www.pescasub.gr/index.php/gr/
Λίγα λόγια

Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε τις πλέον δυναμικές και αντιπροσωπευτικές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας, με κυρίαρχο στοιχείο το ενδιαφέρον τους για τον καταναλωτή και την θέλησή τους να είναι πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας και της αγοράς.

Επικοινωνία

Αγχιάλου 222 - 224 Πειραιάς

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10 -3.
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-3 & 6-9.
Τηλ: 210 - 4626502

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.naftilos.com